Lista de dorințe este un serviciu pe care vi-l oferim prin intermediul site-ului web dubaicollection.ro ce vă permite vizualizarea produsului dorit printr-un simplu click, fără a mai efectua căutări sau a mai naviga pe magazinul online.
Existența unui produs în lista de dorințe nu vă obligă la cumpărarea acestuia și nici nu garantează menținerea aceluiași preț de-a lungul timpului.

Puteți verifica detaliile despre comenzile plasate accesând Contul meu -> Istoric comenzi, puse la dispozitie după logarea pe site-ul nostru: dubaicollection.ro

Exista trei stadii prin care trec parfumurile din momentul aplicării până în momentul în care dispar definitiv, stadii denumite: note de top, note de mijloc și note de bază.

  • Notele de top ale parfumului sunt resimtite la putin timp dupa aplicarea acestuia pe piele și persistă câteva minute.
  • Notele de mijloc ale parfumului dezvăluie adevărata vrajă a parfumului, când personalitatea reală a acestuia devine dominanta.
  • Notele de bază sunt cele care rezistă până la câteva ore.

Se poate întâmpla ca prima reacție la contactul cu un parfum după aplicarea pe piele să fie neplăcută, iar peste 20 de minute, când vă întâlniți din nou cu parfumul, să constatați că ceea ce vă părea neplăcut a devenit de-a dreptul magic.

Parfumul are în compoziţe între 15 – 30% uleiuri esentiale; Apa de Parfum (Eau de Parfum) are in compoziţie între 8 – 15% uleiuri esenţiale, iar Apa de Toaleta (Eau de Toilette) are in compoziţie între 4 – 8% uleiuri esentiale.

Orice persoană are mirosul său specific. Depinde de proprietăţile pielii sale, de regimul alimentar si de obiceiurile de viaţă. Parfumul aplicat pe pielea unei persoane poate genera un miros foarte plăcut, însă pe pielea unei alte personae poate cauza un miros putin diferit.

Parfumul se aplica la locurile în care pielea este puternic vascularizata, locuri unde pielea este mai caldă, unde mirosul de parfum se dezvolta pe deplin. Parfumul este, de asemenea, aplicat pe par, chiar deasupra capului. Parfumul nu este recomandat a se aplica pe haine din materiale naturale si blănuri, haine de culoare albă sau articole de îmbracaminte din material subţire, mai ales mătase naturală.