Revoluție Regală în lumea Parfumurilor: Rogue Perfumes își extinde aromele pentru o Curte Regală Globală

Casa britanică de parfumuri Rogue Perfumes, cunoscută pentru elixirurile sale lucrate manual în ediții limitate, își anunță o schimbare strategică demnă de o curte regală. După secole de formule secrete și arome prețioase rezervate doar câtorva nasuri privilegiate, Rogue Perfumes își deschide porțile către o curte mai vastă.

Producătorul, care deține și brandurile Oud D’Arabie și L’Fumes London, a dezvăluit planurile de a produce nu mai puțin de 100.000 de parfumuri. Această decizie marchează o eră nouă pentru Rogue Perfumes, grație colaborării fructuoase cu Dubai Collection Group (DCG), distribuitorul lor european exclusiv din 2022. DCG și-a dovedit rolul esențial în calitate de consultant și partener de distribuție, contribuind decisiv la această strategie regală.

Din cele peste 3500 de formule secrete din portofoliul lor, 10 parfumuri vor fi selectate pentru a fi produse în masă, la prețuri mai accesibile publicului larg. Această decizie strategică nu va afecta în niciun fel producția de parfumuri și uleiuri ultra-lux realizate manual, care rămân piatra de temelie a brandului.

Mai mult, brandul Oud D’Arabie va fi retras treptat, fiind integrat sub umbrela regală a Rogue Perfumes. Această decizie subliniază dorința producătorului de a-și consolida renumele pentru calitate și arome excepționale, reunind sub un singur sceptru parfumurile de lux.

Pentru a marca această nouă eră, Rogue Perfumes va introduce, de asemenea, și un ambalaj nou, menit să reflecte eleganța și rafinamentul atemporal al brandului. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim noile veșminte ale acestor arome regale!

Vezi selectia noastra Rogue Perfumes Aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru o funcționare rapidă și confortabilă a site-ului. Continuarea utilizării site-ului reprezintă acordul tau